Hotels.com

Detta är en av de bästa sajterna i hela världen att söka och boka hotellrum på när man ska ut och resa. Idag är dem en av de ledande på marknaden när det kommer till att leverera hotellrum och bokningstjänsten är riktigt lätt att använda och fungerar utmärkt. Miljoner människor har Hotels.com som sitt förstahandsval när dem ska söka och boka hotell online.

Urvalet på sajten är fantastiskt stort, du kan söka bland hundratusentals hotell över hela världen. Allt från populära turistorter som Malaga till mer udda länder som tex. Panama. Det finns allt från självhushåll till stora hotellkedjor och där emellan hittar du en hel del privatägda hotell. Till varje hotell som finns på sajten finns det massor av bra information som man gärna vill ha som resenär. Bland annat står det alltid om priser, komfort, faciliteter och tillgänglighet. De har dessutom specialiserat sig på att hitta hotell för dig som vill resa under de perioder på året då allt normalt sett är fullbelagt. Det spelar ingen roll om du planerar långt i förväg eller är ute i sista minuten, du hittar alltid ett hotell på Hotels.com

När du kommer in på hemsidan så hittar du en enkelt uppbyggd sökmotor där du söker efter hotell som passar dig. Första steget är att fylla i destination, när man vill checka in och ut och hur många personer det gäller. Sedan kan du fylla i ytterligare parametrar om du vill förfina din sökning. Du har även en prisgaranti när du söker hotell på Hotels.com du kommer aldrig att behöva betala ett annat pris än det som står på sidan. Till varje hotell kan du läsa andra resenärers omdömen och bilda dig en egen uppfattning. Det är enkelt och roligt att söka och boka hotell här, inget krångel och ingen förvirring. Blir du osäker på något kan du nå dem via telefon dygnet runt.

Booking.com