Booking.com

Booking.com garanterar dig som söker hotell hos dem att du hittar de allra bästa priserna på all tänkbar logi. Från de små privatägda till de stora lyxhotellkedjorna. Här kan du leta bland nästan 200 000 hotell i hela 165 länder.

Deras vision är att erbjuda en webbplats som är både informativ och användarvänlig där du garanterat hittar de bästa priserna. Genom deras tjänst får man som resenär ett enkelt och trevligt sätt att boka prisvärda hotell på. Dessutom har dem en kundservice som är flerspråkig och ger dig svar på allt du vill veta. Fördelarna med att söka och boka hotell här är många men några av dem är ; bästa-prisgaranti som innebär att du alltid får de bästa priserna, hittar du ett billigare alternativ på samma hotell och rum någon annanstans och redan har bokat genom Booking.com så får du tillbaka mellanskillnaden. När du bokar på deras webbplats så tillkommer det inga bokningsavgifter eller administrationsavgifter. Det är till och med så att du ofta inte behöver betala någon avbokningsavgift. Däremot tillkommer det ibland lokala skatter som du får betala till hotellet.

När du kommer in på sajten så är det bara att fylla i det enkla formuläret om vart du vill åka, hur många ni är etc. Sedan kan du förfina din sökning om du inte är nöjd med resultatet. Du kan alltid läsa andras omdömen om hotellet du är intresserad av och därigenom bilda dig en egen uppfattning.

Booking.com